​Kontakt os i dag

for et uforpligtende tilbud

på telefon: 22 25 45 16

​Vi har mere end
​35 års erfaring

Vi nedbringer
​din varmeregning

Konkurrencedygtige
​& faste priser

Alcon brændekedler

Alcon Effecta Lambda 25

Pris: 28.800,- Excl. moms.​

Alcon Effecta Lambda 35​

Pris: 33.800,- Excl. moms.​

Alcon Effecta Lambda 60​

Pris: 45.800,- Excl. moms.​

EFFECTA LAMBDA 25, 35 og 60 kW.

Nemmere bliver det ikke

JP smedie er stolte over at kunne præsentere vores forgasningskedel: Effecta Lambda. Denne kedel sætter nye standarder for opvarmning med brænde.

Sådan virker den

Effecta Lambda gør det nemt for dig at fyre med brænde, fordi kedlen selv styrer forbrændingsforløbet ved hjælp af en iltsonde, der er monteret i røgafgangen. Luftspjældene på forsiden af kedlen er udstyret med motorer, der altid sikrer den bedste forbrænding og højeste effektivitet uanset om brændet er i store, små eller forskellige størrelser.

Iltstyring

ltstyringen giver brugeren en ekstra hjælp til komfortabel og problemfri fyring.

Forbrændingsprocessen

Effecta Lambda er konstrueret ud fra et kombineret underforbrændings- og forgasningsprincip. Luften suges ind i brændkammeret igennem de motoriserede spjæld, hvorefter brændet tørres og forgasses. De gasser, som brændet har udviklet, passerer herefter igennem den såkaldte Herd, hvor sekundærluften tilføres. Gasserne antændes og den sekundære forbrænding i det nedre brændkammer skaber temperaturer på op til 1100° C. Gassen opvarmer vandet i kedlen, før det forlader kedlens røgkøler ved omkring 180° C​.​

Andven altid en akkumuleringstank

Ved moderne brændfyring gælder det om at brænde alt brændet af i ét forsøg, uden pausefyring. Herved opnår man langt den bedste virkningsgrad. Dette er også grunden til, at vore brændkedler altid skal anvendes sammen med en akkumuleringstank. Vi anbefaler, at tanken skal have en kapacitet på mindst 1000, 1500 eller 2000 liter ved brug sammen med Lambda 25/35/60 kW.​

Bliv kontaktet af os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pillekombination

Effecta Lambda kan eftermonteres med en træpillebrænder, hvorefter den fungerer som en træpilleovn.

Intelligent styring

På EFFECTA Lambda er der indbygget et grafisk display med tilhørende styreenhed. Dette giver dig et konstant overblik over kedlens aktuelle funktion. Med styringens scrollehjul er det utrolig nemt at få adgang til kedlens nøglefunktioner og finjustere dem. Styreenheden muliggør individuel styring af forskellige varmekredse. For eksempel kan et radiatorsystem og et gulvvarmesystem køres samtidigt fra forskellige klimazoner. Styreenhederne kan indstilles på mange forskellige måder via en indendørs rumføler eller en udendørs sensor, hvilket muliggør vejrkompensering baseret på temperaturen udenfor. Alternativt kan en konstant fremløbstemperatur sendes til en gulvvarmemanifold med en eksisterende styreenhed.

ILTSTYRING

Optimal forbrænding med elektroniske spjæld.

Høj VIRKNINGSGRAD

Minimal miljøbelastning​.

STOKERFYRING

Mulighed for kombination med en træpillebrænder.

STOR KAPACITET

Brændkammerets volumen er på 105/145/195 liter.

VENDBARE DØRE

Dørhængslingen kan nemt ændres fra højre til venstre side​.

AUTOMATISK RENSNING

Udstyr din kedel med vores automatiske rensesystem​

Kontakt​information

​JP Smedie

Norgesvej 12, Vindelev
​7300 Jelling

CVR: 20089733

​Tlf.: 22 25 45 16

​E-mail: jepo@fibermail.dk

Her ligger vi