Vi har mere end 35 års erfaring

Vi nedbringer ​din varmeregning

Konkurrencedygtige ​& faste priser

BlackStar+ - effektivt pillefyr med miljøvenlig opvarmning

Woody Blackstar+ V16 er en opdateret nydesignet udgave af Blackstar+ serien. Det enkle og stilrene design danner rammen for en helstøbt produktoplevelse. Brænderen er i Blackstar+ integreret i kedlen og aske udtag er standard.

Dvs. at asken fra de afbrændte træpiller komprimeres og dermed i betydelig grad forlænger intervallerne mellem tømning af askeskuffen. 

Kedlen er særdeles effektiv og nem at rense, da den nemt udbygges med kompressorens af brænder, kedel og iltstyring, fordi den er forberedt til dette. Dette kræver blot en kompressor tilsluttes. (Kompressor medfølger ikke). Som noget nyt er modellen med indbygget røgsuger (uden røgsuger ikke længere muligt). 

Cirkulationspumpe medfølger stadig. Blackstar+ V16 styres fra den nye V16 styring med 7” LCD-display og online adgang via StokerCloud. Styringen er nu indbygget i kedelkabinettet i stedet for en medfølgende separat tablet.

Det anbefales at kedlen monteres uden trækstabilisator.

I kraft af bl.a. skærpede regler om boligopvarming med olie, har stadigt flere fået øjnene op for fordelene ved et træpillefyr. Med et effektivt træpillefyr kan man på én gang nedsætte varmeregningen og samtidig gavne miljøet. 

I modsætning til gas og olie er træpiller CO2 neutralt biobrændsel, så der er ingen ekstraregninger i form af forurening, drivhuseffekt og global opvarmning.

Hos JP Smedie mellem Billund og Horsens står vi blandt andet for salg, levering og montering af træpillefyr i Midtjylland og Syddanmark.

Dansk producent bag BlackStar Plus

Producenten bag Woody, NBE Production, har sat nye standarder for træpillefyr på det danske marked.

Man fik idéen om at forsøge at konstruere et produkt af højeste kvalitet, men i en prisklasse, hvor alle har mulighed for at være med. I dag er NBE Production den førende producent af stokeranlæg på det danske marked og har på europæisk plan, i dag, solgt mere end 40.000 pillefyr siden år 2000. Woody stokeranlæg, Blackstar + er en enkel og fiks løsning med en komplet anlægsbredde helt ned på under en meter. 

Både brænder og styring er udviklet og produceret i Danmark og der udvikles løbende på såvel konstruktioner som software. Woody er testet på Teknologisk Institut med resultatet A for både nyttevirkning og røggas emission. Woody anlæggene er testet og godkendt efter EN303-5 og EN15270.

Masser af fordele med Blackstar pillefyr

Det er ikke svært at finde plads til dit nye Blackstar +. Pillebrænderen er monteret på en kompakt kedel, som ikke fylder mere end en almindelig oliekedel – og den eksterne snegl giver mulighed for at placere træpillemagasinet frit hele vejen rundt om kedlen.​

Brænderen er forsynet med el-tænding, hvorved man undgår tomgangsfyring – altså slukkes forbrændingen såfremt der ikke er opvarmningsbehov. Når der igen er behov optænder el-tændingen automatisk træpillerne og forbrændingen er i gang. ​

Kontakt os og få den højeste kvalitet med BlackStar Plus

JP Smedie kan både levere dit nye danskproducerede NBE BlackStar Plus pillefyr, samt stå for montering af dit nye fyr. Herudover tilbyder vi også service og reparation af flere modeller og typer af pillefyr og stokerfyr.

Kontakt os på telefon 2225 4516 eller ved at skrive til mail jepo@fibermail.dk, for at få et konkret tilbud på montering af Blackstar+. Du kan se priser på de forskellige modeller herunder, samt ydelsesevne.

Vil du vide mere om Black Star Plus modellerne? Se produktbladet her.

Du kan også udfylde kon​taktformularen her og blive kontaktet af os.

Blackstar+10 Fumus V16 iltstyring

12 kw.

lambdasonde, cirkulationspumpe, røgsuger, kompressorrens kit i brænder.​

Pris 35,000 

incl. moms

Blackstar+16 Fumus V16 iltstyring

17 kw. lambdasonde, cirkulationspumpe, røgsuger, kompressorrens kit i brænder.​

Pris 37,500 

incl. moms

Blackstar+25 Fumus V16 iltstyring

23 kw. lambdasonde, cirkulationspumpe, røgsuger, kompressorrens kit i brænder.​

Pris 39,800 

incl. moms

Silo BS+

280 Ltr

Pris. 5.600 kr. incl. moms.

Silo BS+

380 Ltr

Pris. 7.150 kr. incl. moms.

Kompressor medfølger ikke. Se desuden mere om priser for montering her.

Bliv ringet op vedrørende træpillefyr - det er dejlig nemt

Udfyld oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt​​.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere at vide om pillefyr af din ekspert

​Kontakt os gerne på telefon 2225 4516 eller på jepo@fibermail.dk, for at høre mere om montering af pillefyr og hør nærmere om vores konkurrencedygtige priser på både montering og service af pillefyr.

Alle vores pillefyr er udviklet for at opfylde nutidens og fremtidens krav, og der er taget særlige hensyn til driftssikkerhed og minimering af vedligeholdelse. Du sparer med andre ord tid, penge og energi​

Hos JP Smedie fremstiller vi træpillefyr, med stor ekspertise gennem mange år. Vi står for salg, levering og montering af pillefyr i hele landet

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til jepo@fibermail.dk.

JP  Smedie

CVR​: 20089733

Norgesvej 12, Vindelev, 7300 Jelling​

Klik her for rutevejledning