Vi har mere end 35 års erfaring

Vi nedbringer ​din varmeregning

Konkurrencedygtige ​& faste priser

Stokerfyr med montering af høj kvalitet​

Hos JP Smedie producerer og forhandler vi stokerfyr i høj kvalitet til kunder omkring Vejle, Horsens og resten af Midtjylland og hele Syddanmark. Vi har vores store speciale inden for biobrændselsanlæg, og vi har arbejdet med stokerfyr, halmfyr, og fastbrændselsanlæg i mere end 35 år.

Mange vælger montering af stokerfyr, fordi disse fyr er stærkere end almindelige træpillefyr, og fordi man ud over træpiller, kan fyre med blandt andet flis, savsmuld, småflis og kornafrens. Dog skal stokerfyret være afprøvet med den pågældende form for biobrændsel.

Er du i tvivl, om du skal have installeret et stokerfyr, så spørg os til råds, vi har mange års erfaring.

Få monteret et stokerfyr og spar penge

Ønsker du at få monteret og installeret et stokerfyr i din bolig, kan vi hjælpe. Du kan sågar spare mange penge på brændsel, og du har mulighed for at søge om tilskud, da det er biobrændsel. Et stokerfyr koster fra 18.000,- og op, hvor kedlen alene ligger omkring 7.000,-.​

​Hvor mange kW dit fyr skal være på, kommer meget an på husets størrelse og stand. Gamle huse ligger på cirka 10 kW per 100 kvm, mens nyere huse ligger på 5 kW per 100 kvm. Selve monteringen af et stokerfyr ligger typisk på 8.000 - 14.000,- inklusiv moms, men kan i sidste ende spare dig for mange penge på varmeregningen.​

Professionel rådgivning tilbydes

Har du allerede materialerne, anvender vi dem bedst muligt. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, så du får et velfungerende stokerfyr, der giver værdi og sparer dig penge.

Kontakt os for at høre mere og få gode råd og vejledning. Ring til os på telefon 2225 4516 eller skriv til jepo@fibermail.dk og vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt.

Danmarks bedste træpillefyr - se dem her

Vi fører Danmarks bedste mærker inden for pillefyr. Alle følgende pillefyr mærker sælges, leveres, monteres og serviceres i både Sønderjylland og Midtjylland.​ Se specifikationer, samt priser (inkl. moms) for hvert produkt, ved at klikke på de forskellige mærker:

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Bliv ringet op vedrørende træpillefyr - det er dejlig nemt

Udfyld oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt​​.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere at vide om træpillefyr af din ekspert

​Kontakt os gerne på telefon 2225 4516 eller på jepo@fibermail.dk, for at høre mere om montering af pillefyr og hør nærmere om vores konkurrencedygtige priser på både montering og service af pillefyr.

Alle vores pillefyr er udviklet for at opfylde nutidens og fremtidens krav, og der er taget særlige hensyn til driftssikkerhed og minimering af vedligeholdelse. Du sparer med andre ord tid, penge og energi​

Hos JP Smedie fremstiller vi træpillefyr, med stor ekspertise gennem mange år. Vi står for salg, levering og montering af pillefyr i hele landet

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til jepo@fibermail.dk.

JP  Smedie

CVR​: 20089733

Norgesvej 12, Vindelev, 7300 Jelling​

Klik her for rutevejledning