​Kontakt os i dag

for et uforpligtende tilbud

på telefon: 22 25 45 16

​Vi har mere end
​35 års erfaring

Vi nedbringer
​din varmeregning

Konkurrencedygtige
​& faste priser

VVS installationer samt salg og montering af fyr

​Hos JP Smedie er vi specialister inden for fyr, og sælger derfor kun pillefyr og stokerfyr af højeste kvalitet.

Vi varetager hele processen i forbindelse med installation af fyr, fra salg af fyret til monteringen, og vi står naturligvis klar med råd og vejledning igennem hele forløbet.


Virksomheden har eksisteret i mere end 20 år, og vores mester arbejder med mere end 35 års erfaring inden for faget, og er derfor klar til at påtage sig stort set alle opgaver der omhandler installation og montering af fyr.

​Alt fra utætte rør til jordvarme og andet VVS

Udover montering af fyr, laver vi alt fra utætte vandrør og dryppende vandhaner til service på varmeanlæg og andre VVS-installationer.​

Derudover har vi stor ekspertise med etablering af gulvvarme, hvilket er særligt populært i forbindelse med renovering af badeværelser. 

Gulvvarme og biobrændselsanlæg har det til fælles, at de nedsætter din varmeregning.

Vi møder hele tiden nye udfordringer, og uanset om det er inden for afløbsrør, køkkenvaske eller noget helt tredje, er vi altid motiverede og engagerede. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du skal have lavet noget arbejde på dit VVS, eller hvis du skal have installeret nyt VVS, herunder biobrændselsanlæg og gulvvarme. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på salg og montering af dét fyr, der passer din bolig bedst. Du kan ringe til os på telefon 22 25 45 16, eller du kan skrive til os på jepo@fibermail.dk.

Bliv kontaktet af os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​information

​JP Smedie

Norgesvej 12, Vindelev
​7300 Jelling

CVR: 20089733

​Tlf.: 22 25 45 16

​E-mail: jepo@fibermail.dk

Her ligger vi